This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

Tudományos Tanácsadó Testület
David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.

Dr. Heber tagja a Legjobb Amerikai Orvosoknak (The Best Doctors in America) és a Ki-kicsoda Amerikában-nak (Who’s Who in America).

Dr. Heber szaktudását számos alkalommal méltatta a média, többek közt az NBC, a CNN és a Discovery Channel is.

Amellett, hogy több mint 70 páratlannak titulát tudományos és két szakmai cikk fűződik nevéhez, a nagyközönségnek is írt könyveket: az egésséges szívműködésről szóló “Natural Remedies for a Healthy Heart” a testsúlycsökkentésre vonatkozó javaslatait tartalmazó “The Resolution Diet” és “What Color is Your Diet?”, továbbá legutolsó könyve a “The LA Shape Diet”.

Vezető a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) Botanikai Étrend-kiegészítő Kutatói Központjában, a Nemzeti Rákkutatási Intézet (NCI) támogatott Klinikai Táplálkozáskutatás Egységnél és az UCLA-n a NIH Szubvenciós Táplálkozási és Túlsúly Képzésének.

Dr. Heber fő kutatási területe a túlsúly kezelésére és a rák megelőzésére/kezelésére irányuló étrend. Ő a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem Emberi Táplálkozási Központjának* vezetője is.

Dr. Heber a következő fokotzatokat érte el: B.S. kémiából, Magna Cum Laude, UCLA, 1969; M.D. Harvard Orvosi Egyetem, 1973; és Ph.D.élettanból, Kalifornaiai Egyetem, 1978. Belgyógyászati, endokrinológia és a metabolisztikus tanácsadó-testületi kitüntetést kapott az Amerikai Belgyógyászati és Klinikai Táplálkozástudományi Tanácsadó Testülettől.

*Dr. Heber címei csupán tájékoztatásul szerepelnek. A Kaliforniai Egyetem szabályzataiból fakadóan nem támogat egyedi termékeket vagy szolgáltatásokat. 
hu-HU | 2019.05.19. 14:29:08 | NAMP2HLASPX01