Tudományos Tanácsadó Testület
David Heber, M.D., Ph.D., F.A.C.P., F.A.C.N.

Dr. Heber tagja a Legjobb Amerikai Orvosoknak (The Best Doctors in America) és a Ki-kicsoda Amerikában-nak (Who’s Who in America).

Dr. Heber szaktudását számos alkalommal méltatta a média, többek közt az NBC, a CNN és a Discovery Channel is.

Amellett, hogy több mint 70 páratlannak titulát tudományos és két szakmai cikk fűződik nevéhez, a nagyközönségnek is írt könyveket: az egésséges szívműködésről szóló “Natural Remedies for a Healthy Heart” a testsúlycsökkentésre vonatkozó javaslatait tartalmazó “The Resolution Diet” és “What Color is Your Diet?”, továbbá legutolsó könyve a “The LA Shape Diet”.

Vezető a Nemzeti Egészségügyi Intézet (NIH) Botanikai Étrend-kiegészítő Kutatói Központjában, a Nemzeti Rákkutatási Intézet (NCI) támogatott Klinikai Táplálkozáskutatás Egységnél és az UCLA-n a NIH Szubvenciós Táplálkozási és Túlsúly Képzésének.

Dr. Heber fő kutatási területe a túlsúly kezelésére és a rák megelőzésére/kezelésére irányuló étrend. Ő a Los Angeles-i Kaliforniai Egyetem Emberi Táplálkozási Központjának* vezetője is.

Dr. Heber a következő fokotzatokat érte el: B.S. kémiából, Magna Cum Laude, UCLA, 1969; M.D. Harvard Orvosi Egyetem, 1973; és Ph.D.élettanból, Kalifornaiai Egyetem, 1978. Belgyógyászati, endokrinológia és a metabolisztikus tanácsadó-testületi kitüntetést kapott az Amerikai Belgyógyászati és Klinikai Táplálkozástudományi Tanácsadó Testülettől.

*Dr. Heber címei csupán tájékoztatásul szerepelnek. A Kaliforniai Egyetem szabályzataiból fakadóan nem támogat egyedi termékeket vagy szolgáltatásokat. 
hu-HU | 2021. 06. 22. 2:38:48 | Zus2phlsb000000