Herbalife, a mi történetünk

Az 1980-as évek
1980
februárjában Mark Hughes megalapította a Herbalife-ot, az „eredeti” testsúlycsökkentő programot kínálva - közvetlenül a csomagtartójából!

1982
A kanadai piac megnyitásával a Herbalife nemzetközi vállalattá válik, és hamarosan újabb országokban is kialakítja képviseleteit. Mindeközben a bevétel eléri a 2 millió amerikai dollárt, és meredeken emelkedik...

1986
A Herbalife részvényei megjelennek a NASDAQ-on, a világ talán legjelentősebb elektronikus tőzsdéjén. Jim Rohn ösztönző erejével gazdagítja a vállalatot, és a Herbalife piacra dobja két új –csokoládé és eper – ízesítésű Formula 1 Tápláló Shake Italporját.

1988
A vállalat lélegzetelállító iramban terjeszkedik, olyannyira, hogy négy Extravaganzát is szervez. A rendezvények helyszíne az Amerikai Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Kanada.

Az 1990-es évek
1992
Új, innovatív termékek kerülnek bevezetésre, a havi bevétel szárnyra kap - 3,1 millióról egészen a lélegzetelállító 21 millió amerikai dollárig emelkedik!

1994
Mark Hughes bejelenti a Herbalife Családi Alapítvány (HFF) * megalapítását, amely világszerte elkötelezetten harcol a szükséget szenvedő gyermekek szebb jövőjének biztosításáért.

1996
A Herbalife eléri az 1 milliárd amerikai dolláros mérföldkövet, és az ünnep hevében átköltözteti központi irodáját a kaliforniai Century City egyik felhőkarcolójába.

1998
Az amerikai régió Floridában rendezett orlandói Extravaganzáján 19 új termék bevezetését jelenti be több ezer ember éljenzése közepette. A Herbalife történelmének legmagasabb kiegészítő marketing szolgáltatási díjának, 16 millió amerikai dollárnak kifizetése.

2000
A Herbalife 20. évfordulójának megünneplése – több mint 1 millió Független Tanácsadó, 100 féle - étrend-kiegészítő és szépségápolási - termékekből álló kínálat, jelenlét a világ 50 országában.

2003
A Herbalife értékesítése meghaladja az 1,8 milliárd amerikai dollárt, és folyamatosan nő mind az 58 országban. A Mark Hughes Sejt- és Molekuláris Táplálkozási Laboratóriumának megnyitása, a Herbalife Tudományos és Orvosi Tanácsadói Testületének megalakulása ... és további eget-rengető termék debütálása!

2004
A Herbalife piacra dobja a ShapeWorks®-öt és betör a tőzsdére.Világszerte elismert testsúlycsökkentéssel foglalkozó tudósok részvételével a Herbalife a piac elé tárja forradalmian új testsúlykontroll programját, a ShapeWorks®-öt. Ez a vállalat történetének legnagyobb kezdeményezése, ami megnyitja az utat a piacon egyedülálló siker előtt. Az évet a Herbalife részvényei piacra dobásával zárja.

2005
A Herbalife ezüst évfordulója!Már 25 éve törekszünk az emberek életének megváltoztatására, a boldog és egészséges élet ígéretének terjesztésére. 2005. májusában a Herbalife 60. országként megnyitja magyar központját!

Hogyan tovább?

A Herbalife előtt álló izgalmas lehetőségek száma korlátlan! Amennyiben szeretne további adatokat kapni arra vonatkozóan, hogyan segíthet Önnek a Herbalife élete megváltoztatásában, készen állunk megosztani Önnel az információkat sikerekkel kecsegtető jövőnk kapcsán.

*A Herbalife Családi Alapítvány (HFF) és a Herbalife International Családi Alapítvány a Herbalife International, Inc.-től független jogi személyiségek.

A Herbalife egész története során, az eltelt 30 év alatt végig a különleges személyes sikereket tükrözi, Mark Hughes eredeti küldetéséből kiindulva Tanácsadóink életreszóló teljesítményéig. Csatlakozzon hozzánk, és élje át Ön is az emberek életének megváltoztatására irányuló törekvéseink mérföldköveit.


hu-HU | 2021. 06. 22. 2:40:44 | Zus2phlsg000001