Michael O. Johnson
A Herbalife világszerte szerepel a címlapokon. Olvassa el, mi a vélemény termékeinkről, üzleti lehetőségünkről és vállalatunkról!

U. S. News & World Report
Az U.S. News & World Report interjút készített Michael O. Johnson triatlonos vezérigazgatónkkal. A “Racing to the Top? Try the Triathlon” (Verseny a csúcs felé? Próbálja ki a triatlont.) című, 2006. január 27-ei különleges cikk a usnews.com-on azokról a vezérigazgatókról szól, akik triatlonokon vesznek részt. Ez egy népszerű, üzlet/életsílusról szóló kiadás.

“A Herbalife vezérigazgatója, az 51 éves Michael O. Johnson szerint a három sportágból mindenki legalább egyre alkalmas. Így a triathlon sokkal több, mint a futás vagy kerékpározás. Néhány vállalat rövid távú versenyekre nevez be, csapatuk három főből áll, akik egymást váltva tesznek eleget a háromféle megmérettetésnek.”


Michael O. Johnson Vezérigazgató elsöprő fölénnyel nyerte el a MarketWatch olvasói díját

A Herbalife Vezérigazgatója, Michael O. Johnson nyerte el a MarketWatch 2005-ös olvasói választásán az “Év Vezérigazgatója” díjat. A jelöltek között számos ismert amerikai vezérigazgató is szerepelt, mint például Steven Jobs az Apple Computer Inc.’s-től, Steven Ballmer a Microsoft Corp.’s-tól és Jeffrey Immelt. Johnson a General Electric Co.’s-tól. A szavazatok 55 százalékát szerezte meg Johnson.

Rivaldafényben a Liftoff™ az Amerikai Health & Fitness Magazinban
Az élénkítő hatású pezsgőtabletta, a Liftoff™ kiemelt helyen szerepelt az Amerikai Health and Fitness-ben. A magazin az igazi sportolókhoz és a hétvégi sportok rajongóihoz szól, az Amerikai Health and Fitness magazin Észak-Amerikában és Kanadában újságárusoknál kapható.

A Herbalife Guinness világrekordot állított felMár hivatalos! A Herbalife belépett a Guinness rekordok közé 2005-ben, a világ legnagyobb konferenciahívásával. A Michael O. Johnson vezérigazgató által irányított 2004. márciusi ShapeWorks™ konferenciahíváson 10 424 fő –Tanácsadók és alkalmazottak - kapcsolódott össze az adott időpontban. Az előző rekordtartó az USA elnökjelöltje, Howard Dean volt, akinek 2003-as konferenciahívásán 3 466 személy vett részt.


HFF
Címlapon a HFF

A Herbalife Családi Alapítvány (Herbalife Family Foundation, röviden HFF) Casa Herbalife programja szükséget szenvedő gyermekek sorsát magára vállaló szervezeteket támogat. Az atlantai Season magazin is cikkezett a nonprofit HFF-ről, amikor létrehozott egy Casa Herbalife-ot az Atlanta Gyermekotthonban. Sőt, a Direct Selling News is részletekbe menően írt a vállalat erőfeszítéseiről, amellyel világszerte támogatja a gyermekek egészséges étrendjét.


A Herbalife Családi Alapítvány (HFF) hivatalos web  hu-HU | 2021. 05. 06. 4:38:52 | Zus2phlsb000001