This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

Michael O. Johnson
A Herbalife világszerte szerepel a címlapokon. Olvassa el, mi a vélemény termékeinkről, üzleti lehetőségünkről és vállalatunkról!

U. S. News & World Report
Az U.S. News & World Report interjút készített Michael O. Johnson triatlonos vezérigazgatónkkal. A “Racing to the Top? Try the Triathlon” (Verseny a csúcs felé? Próbálja ki a triatlont.) című, 2006. január 27-ei különleges cikk a usnews.com-on azokról a vezérigazgatókról szól, akik triatlonokon vesznek részt. Ez egy népszerű, üzlet/életsílusról szóló kiadás.

“A Herbalife vezérigazgatója, az 51 éves Michael O. Johnson szerint a három sportágból mindenki legalább egyre alkalmas. Így a triathlon sokkal több, mint a futás vagy kerékpározás. Néhány vállalat rövid távú versenyekre nevez be, csapatuk három főből áll, akik egymást váltva tesznek eleget a háromféle megmérettetésnek.”


Michael O. Johnson Vezérigazgató elsöprő fölénnyel nyerte el a MarketWatch olvasói díját

A Herbalife Vezérigazgatója, Michael O. Johnson nyerte el a MarketWatch 2005-ös olvasói választásán az “Év Vezérigazgatója” díjat. A jelöltek között számos ismert amerikai vezérigazgató is szerepelt, mint például Steven Jobs az Apple Computer Inc.’s-től, Steven Ballmer a Microsoft Corp.’s-tól és Jeffrey Immelt. Johnson a General Electric Co.’s-tól. A szavazatok 55 százalékát szerezte meg Johnson.

Rivaldafényben a Liftoff™ az Amerikai Health & Fitness Magazinban
Az élénkítő hatású pezsgőtabletta, a Liftoff™ kiemelt helyen szerepelt az Amerikai Health and Fitness-ben. A magazin az igazi sportolókhoz és a hétvégi sportok rajongóihoz szól, az Amerikai Health and Fitness magazin Észak-Amerikában és Kanadában újságárusoknál kapható.

A Herbalife Guinness világrekordot állított felMár hivatalos! A Herbalife belépett a Guinness rekordok közé 2005-ben, a világ legnagyobb konferenciahívásával. A Michael O. Johnson vezérigazgató által irányított 2004. márciusi ShapeWorks™ konferenciahíváson 10 424 fő –Tanácsadók és alkalmazottak - kapcsolódott össze az adott időpontban. Az előző rekordtartó az USA elnökjelöltje, Howard Dean volt, akinek 2003-as konferenciahívásán 3 466 személy vett részt.


HFF
Címlapon a HFF

A Herbalife Családi Alapítvány (Herbalife Family Foundation, röviden HFF) Casa Herbalife programja szükséget szenvedő gyermekek sorsát magára vállaló szervezeteket támogat. Az atlantai Season magazin is cikkezett a nonprofit HFF-ről, amikor létrehozott egy Casa Herbalife-ot az Atlanta Gyermekotthonban. Sőt, a Direct Selling News is részletekbe menően írt a vállalat erőfeszítéseiről, amellyel világszerte támogatja a gyermekek egészséges étrendjét.


A Herbalife Családi Alapítvány (HFF) hivatalos web  hu-HU | 2019.02.19. 7:54:31 | NAMP2HLASPX01