Hungary Children

A Herbalife 2005. májusában nyitotta meg irodáját Magyarországon és így mi lettünk a 60. ország ahol ez a nagyszerű cég jelen van a világban.

A Herbalife jövőképe az egész világon, az emberek életének megváltoztatása, küldetésünk a közvetlen értékesítés területén biztosított legkedvezőbb üzleti lehetőségek, továbbá a legjobb étrend-kiegészítő és testsúly-kontroll termékek által az emberek életének megváltoztatása, és legfőbb értékeink a Tanácsadóink, a részvényeseink, dolgozóink, közösségünk, munkánk, az etika, filozófiánk és attitűdünk.

A Herbalife Magyarország 2006. szeptemberétől a Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagja. A Közvetlen Értékesítők Szövetsége egy non-profit szervezet, melynek fő feladatai, hogy elősegítse a közvetlen értékesítési szakma elfogadtatását, tagcégei számára érdekképviseletet biztosítson, valalmint segítse a fogyasztókat, hogy megismerjék a közvetlen értékesítés előnyeit és felsimerjék, kik a megbízható, az etikai kódex szerint tevékenykedő cégek.

A táplálkozás ma az egyik legaktuálisabb téma. A jelenlegi táplálkozási tanácsoknak részét képezi, hogyan fogyjunk le vagy hogyan őrizzük meg súlyunkat, ami a XXI. század egyik legnagyobb kihívását jelenti. Életmódunk változásának jellemzői között szerepel, hogy egyre többet ülünk egy helyben (elfelejtettük, testünk milyen nagymértékben programozott a rendszeres fizikai aktivitásra), ebbe az irányba hat a közlekedés és a multimédia fejlődése is; az ehhez nem alkalmazkodó táplálékbevitel (bár kevesebbet eszünk őseinknél); a táplálkozás minőségi változása (több zsiradékot és édességet fogyasztunk, mint korábban); a táplálkozási zavarok megjelenése... mind magyarázzák, miért okoz nehézséget állandó testsúlyunk megtartása.

Lehetséges azonban fokozatosan tenni e tényezők ellen: például elhatározni, hogy újra fölfedezzük a rendszeres fizikai tevékenység gyakorlásának örömét, megtaláljuk ideális testsúlyunkat, egyensúlyba hozzuk táplálékbevitelünket, változatossá tesszük étrendünket, elegendő mennyiségű folyadékot fogyasztunk, lazítunk, és megóvjuk magunkat azon káros külső tényezőktől, amelyektől tudjuk.

A Herbalife készítményei olyan tudományos kutatásokra épülnek, amelyeket a táplálkozástudomány számos, kiemelkedően elismert szaktekintélye vezet. Az egészséges táplálkozási szokások és a jó közérzet kialakításában termékeink segítségére lehetnek.

A kiegyensúlyozatlan életvitel a bőrünkön is tükröződik, így a tökéletes eredmény elérésében a bőr közvetlen táplálása is nagy szerepet játszik. A Herbalife számos szépségápolási terméke segítségével az egészségtől ragyogó szépség csupán egy karnyújtásnyira van.

A Herbalife Önnek is segítségére szeretne lenni korszerű minőségi termékeivel, amelyeket Független Tanácsadói hálózatán keresztül juttat el tisztelt vásárlóihoz.

Szívünkön vislejük a gyermekek sorsát. A Herbalife Magyarország 2005 óta támogatja az AGA Gyermekotthont, a Casa Herbalife program keretein belül, melynek célja, hogy a rászoruló gyerekeknek egészségesebb táplálkozást biztosítson és életkörülményeiket javítsa.hu-HU | 2021. 05. 06. 4:33:03 | Zus2phlsb000001