This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here»

Módosítottuk Adatvédelmi szabályzatunkat. Az elolvasásához kattintson ide.

Hungary Children

A Herbalife 2005. májusában nyitotta meg irodáját Magyarországon és így mi lettünk a 60. ország ahol ez a nagyszerű cég jelen van a világban.

A Herbalife jövőképe az egész világon, az emberek életének megváltoztatása, küldetésünk a közvetlen értékesítés területén biztosított legkedvezőbb üzleti lehetőségek, továbbá a legjobb étrend-kiegészítő és testsúly-kontroll termékek által az emberek életének megváltoztatása, és legfőbb értékeink a Tanácsadóink, a részvényeseink, dolgozóink, közösségünk, munkánk, az etika, filozófiánk és attitűdünk.

A Herbalife Magyarország 2006. szeptemberétől a Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagja. A Közvetlen Értékesítők Szövetsége egy non-profit szervezet, melynek fő feladatai, hogy elősegítse a közvetlen értékesítési szakma elfogadtatását, tagcégei számára érdekképviseletet biztosítson, valalmint segítse a fogyasztókat, hogy megismerjék a közvetlen értékesítés előnyeit és felsimerjék, kik a megbízható, az etikai kódex szerint tevékenykedő cégek.

A táplálkozás ma az egyik legaktuálisabb téma. A jelenlegi táplálkozási tanácsoknak részét képezi, hogyan fogyjunk le vagy hogyan őrizzük meg súlyunkat, ami a XXI. század egyik legnagyobb kihívását jelenti. Életmódunk változásának jellemzői között szerepel, hogy egyre többet ülünk egy helyben (elfelejtettük, testünk milyen nagymértékben programozott a rendszeres fizikai aktivitásra), ebbe az irányba hat a közlekedés és a multimédia fejlődése is; az ehhez nem alkalmazkodó táplálékbevitel (bár kevesebbet eszünk őseinknél); a táplálkozás minőségi változása (több zsiradékot és édességet fogyasztunk, mint korábban); a táplálkozási zavarok megjelenése... mind magyarázzák, miért okoz nehézséget állandó testsúlyunk megtartása.

Lehetséges azonban fokozatosan tenni e tényezők ellen: például elhatározni, hogy újra fölfedezzük a rendszeres fizikai tevékenység gyakorlásának örömét, megtaláljuk ideális testsúlyunkat, egyensúlyba hozzuk táplálékbevitelünket, változatossá tesszük étrendünket, elegendő mennyiségű folyadékot fogyasztunk, lazítunk, és megóvjuk magunkat azon káros külső tényezőktől, amelyektől tudjuk.

A Herbalife készítményei olyan tudományos kutatásokra épülnek, amelyeket a táplálkozástudomány számos, kiemelkedően elismert szaktekintélye vezet. Az egészséges táplálkozási szokások és a jó közérzet kialakításában termékeink segítségére lehetnek.

A kiegyensúlyozatlan életvitel a bőrünkön is tükröződik, így a tökéletes eredmény elérésében a bőr közvetlen táplálása is nagy szerepet játszik. A Herbalife számos szépségápolási terméke segítségével az egészségtől ragyogó szépség csupán egy karnyújtásnyira van.

A Herbalife Önnek is segítségére szeretne lenni korszerű minőségi termékeivel, amelyeket Független Tanácsadói hálózatán keresztül juttat el tisztelt vásárlóihoz.

Szívünkön vislejük a gyermekek sorsát. A Herbalife Magyarország 2005 óta támogatja az AGA Gyermekotthont, a Casa Herbalife program keretein belül, melynek célja, hogy a rászoruló gyerekeknek egészségesebb táplálkozást biztosítson és életkörülményeiket javítsa.hu-HU | 2019.02.19. 5:42:22 | NAMP2HLASPX01