Figyelmeztetés: Hamis Facebook profilok és oldalak

A tudomásunkra jutott, hogy csaló Facebook oldalak hamisan állítják, hogy #Herbalife Nutrition termékeket árulnak és előre utalással kérnek pénzt a termékekért, amelyeket aztán egyáltalán nem kézbesítenek.

Ezek az oldalak semmilyen a kapcsolatban nem állnak a Herbalife Nutrition-nel és illegálisan használják márkánkat arra, hogy gyanútlan fogyasztókat károsítsanak meg.

A Herbalife Nutrition termékek kizárólag engedéllyel rendelkező Független Herbalife Tagok számára és rajtuk keresztül kerülnek értékesítésre. Tagjainknak a Vállalati Etikai kódexben foglalt szabályoknak megfelelően kell működniük. Fogyasztóink védelmét nagyon komolyan vesszük.

Tagjaink kötelezettek arra, hogy Független Herbalife Tagként azonosítsák magukat és a fogyasztók számára átadják elérhetőségeiket.

Ha bármilyen kétsége merülne fel azzal kapcsolatban, hogy egy engedéllyel rendelkező Független Herbalife Taggal levelezik, vagy beszél, kérjük, mielőtt bármilyen pénzt utalna, lépjen kapcsolatba velünk a 06 1 299 70 10 telefonszámon, vagy az mbhungary@herbalife.com e-mail címen.

Herbalife Nutrition Csapathu-HU | 2019.07.17. 2:40:29 | NAMP2HLASPX03